Her finner du NHF sin video og regelprøve for beachhåndballen. Begge prøvene blir oppdatert i forkant av sesongen og er laget for å dele kompetanse om regelverk og retningslinjer innen beachhåndball.

Her finner du NHF sitt introduksjonskurs i Beachhåndball. Dette er en uformell e-læring som er laget for deg som er ny i beachhåndball eller kanskje ønsker en innføring eller repetisjon. 

NHF Beachdommer utdanningen skal gi deg grunnleggende innblikk og forståelse av filosofien til beachhåndball. Videre får du en innføring, kunnskap og forståelse om reglene i beachhåndball og hvordan de anvendes for å få et riktig nivå på kampen.

E-læringen har to deler for å være helt gjennomført, du må gjennomføre selve e-læringsprogrammet.

For å få bestått e-læringen, må du bestå Teorieksamen, som er 10 spørsmål som tar utgangspunkt i e-læringen og regelverket på handball.no

Utdanningen tar også for seg kommunikasjon, plassering og bevegelse til dommerne.

NHF Dommerutvikler Beachhåndball utdanningen skal gi deg grunnleggende innblikk og forståelse av filosofien til beachhåndball. Videre får du en innføring, kunnskap og forståelse om reglene i beachhåndball og utviklerrollen i beachhåndball.