Kurs i elæringsproduksjon

eFaktor tilbyr alle på ekurs.nif.no opplæring i hvordan en utvikler egne elæringskurs. Under finner du kurs som burde dekke alle behov fra den første introduksjonen  via nettpedagogikk til ferdig kurs du kan tilby dine medlemmer.

Finner du ikke kurset for deg? 

Ta kontakt med eFaktor på support@efaktor.no eller tlf: 41 42 15 30, så ordner vi det!

Lykke til på kurs!

Dette kurset vil gjøre deg i stand til å produsere egne kurs på ekurs.nif.no ved hjelp av kursportalens egne verktøy. Kursene holdes i NIF's lokaler på Ullevål. Nye særforbund får to gratis kursplasser når de etablerer seg på kursportalen. Alle andre betaler kr 2.000,- pr kursdag. Faktura sendes ut ved påmelding. Alle dager fra kl. 10:00-16:30. 

For mer informasjon eller bestilling av kursplasser, send en epost til support@efaktor.no

Kurset i nettpedagogikk fokuserer hovedsaklig på to hovedområder:

  • Gode og effektive arbeidsmetoder for produksjon av e-læringskurs
  • Pedagogiske virkemidler som egner seg godt for nettkurs

Kurset passer både for de som skal i gang med å produsere sine første e-læringskurs, og for de som har produsert noen kurs allerede og som ønsker å få noen idéer om hvordan kursene kan videreutvikles til å bli enda bedre.

Kurset holdes etter behov. For mer informasjon ta kontakt med eFaktor AS på support@efaktor.no.

Etter at kursene er produsert er det ofte lurt å gå nøye gjennom kursene for å gjøre en siste finpuss sånn at det gir en god brukeropplevelse. På en workshop går vi gjennom alle de små og avgjørende detaljene som gjør at kurset løftes flere hakk og blir klar for publisering.


For mer informasjon eller bestilling av workshop, send en epost til support@efaktor.no